volgt u maar.....
   
 

Dat een product meer is dan de som van de losse componenten bewijst de FollowMe Box die PragmaLab in eigen beheer ontwikkelde.

FollowMe werd ontwikkeld als uitbreiding op een lichttafel en maakt van bewegend licht een volwaardig volgsysteem. Yokes en Scans die gebruikt worden in de show, worden door het volgsysteem simpel overgenomen en vormen samen een bestuurbare lichtbundel. Kies vooraf welke lampen mee zullen volgen en waar op de toneelvloer de volgactie moet starten. Tijdens de show volstaat een enkele toets om de volgactie te starten. De lampen volgen samen exact de bewegingen van de trackball waarbij alle lampen naar hetzelfde punt op de toneelvloer blijven wijzen. Is het volgen klaar, dan worden de lampen netjes terug gegeven aan de lichttafel.

  • DSC_0043
  • DSC_0045
  • DSC_0049
  • DSC_0025
  • DSC_0032
     
 

PragmaLab ontwikkelde de embedded software en Windows applicatie voor dit project. Ook het mechanica ontwerp kwam voor rekening van PragmaLab. Samen met de TU Eindhoven werd het callibratie algoritme ontwikkeld die het mogelijk maakt de bundels van de lampen realtime in 3D te besturen.

Nieuwsgierig? Vraag meer info via: info@followmebox.nl

     
 
     
 
 
 
 
 
info@pragmalab.nl 0416-364536
06-15658737
Loonse Molenstraat 23
5175 PS - Loon op Zand